LR HEALTH & BEAUTY SISTEM este o firma de origine germana infiintata in anul 1985 care a intrat si pe piata din Romania in 2008, este o firma in plina expansiune si care ofera sanse reale de dezvoltare profesionala.Fiid partener LR poti beneficia de un discount de cca. 40% din fiecare comanda cumulata si poti comanda ori de cate ori este nevoie, nu ai o data limita sau vreo restrictie de suma. Produsele LR sunt produse pe baza de aloe vera, cosmetice, tratamente pentru fata si corp dar si produse pentru nutritie si sanatate si parfumuri ale celebritatilor internationale.

Faceți căutări pe acest blog

Parfum marca albă ESSENS

Share daca ti-a placut :

Suntem prima companie europeana autorizata sa comercializam parfumuri originale in alb-eticheta "ESSENS" (nu sunt copii sau imitatii, sunt etichete albe).
Parfumuri cu esenta 20%, nu sunt testate pe animale si nu contin parabeni.

Garantăm conținutul de 20% din esențele aromatice (uleiuri esențiale), furnizate exclusiv de unul dintre cei mai buni producători mondiali pentru mărci private, care ne situează printre elitele parfumurilor.
Parfumurile ESSENS sunt create în principal cu accent pe cea mai înaltă calitate posibilă. Producția noastră este certificată GMP (Good Manufacturing Practice), ISO 9001-2008 și respectă cele mai stricte norme și standarde ale UE.



Marca Alba : Un produs marca alba este un produs sau un serviciu produs de o companie renumita(producatorul) pe care alte companii (comerciantii) il cumpara de la producatorul original adauga eticheta proprie si il revand mai departe sub brandul lor si eticheta proprie.
Te ivit să încerci și tu aceste parfumuri !!!🧡


CARE E DEFINITIA UNUI PARFUM DE CALITATE?
Ce trebuie sa stiti atunci cand alegeti un parfum?

ESENTA/ AROMA - Un parfum bun este cel care se adapteaza in functie de pH-ul pielii. Acesta este motivul principal al persistentei. De aceea, acelasi parfum miroase diferit aplicat pe pielea ta fata de acelas parfum folosit de alta persoana. Un parfum calitativ trebuie pastrat pe piele timp de cel putin 12 ore. Testele se fac prin aplicarea unui puf pe incheietura mainii. Daca doriti sa incercati mai multe parfumuri, aplicati un puf in diferite zone si, printre acestea, mirosi niste boabe de cafea. Aceasta aroma neutralizeaza orice miros inainte.
APLICARE : Contrar obiceiului majoritatii oamenilor, parfumul nu trebuie aplicat in exces. Se spune ca este pulverizat in aer si apoi trece prin picaturile astfel formate. Idealul este sa aplicati un puf pe incheietura mainii, dupa ureche si baza gatului.
INGREDIENTE - Va place sau nu, daca incercati un set de 10 parfumuri diferite, in cele din urma, sunteti atrasi de o anumita "nota" care defineste.
 - Notele tari sunt cele ce creeaza prima impresie, dar nu sunt cele care dureaza.
 - Notele de mijloc sunt "esenta" definitorie, care dureaza cateva ore dupa pulverizare.
 - Notele de baza sunt cele care persista cel mai mult, mai mult decat cele 12 ore mentionate mai sus.

ESSENS reprezinta rezultatul comun al muncii unor profesionisti in domeniul produselor cosmetice, suplimentelor nutritive si al marketingului de retea. ESSENS a lansat in septembrie 2011 parfumuri de inalta calitate, realizate din cele mai fine esente aromatice, care va incanta simturile, cu noutati care urmeaza sa fie lansate.
O echipa internationala alege cu atentie cele mai potrivite compozitii de parfumuri de la unul dintre principalii furnizori mondiali de esente de parfum. 

Produsul final - parfumul, este ambalat in flacoane de calitate din atelierele de sticlarie italiene, cu traditie indelungata. Productia se realizeaza in Cehia intr-o intreprindere certificata pentru fabricarea produselor cosmetice si farmaceutice, acesta permitand monitorizarea continua a calitatii produselor si a productiei in conformitate cu cele mai stricte reglementari si standarde ale Uniunii Europene.

Marca ESSENS are mai multe semnificatiii. Cum ar fi, pronuntat in limba engleza cuvantul "essense" inseamna esenta, baza, dar, de asemenea, si esenta aromatica, folosita in fabricarea parfumurilor si cosmeticelor. Un alt cuvant care poate fi auzit prin pronuntia ESSENS este "sens" , aici simt. Simturile noastre percep totul in jurul nostru, ne sunt foarte apropiate, insotindu-ne pe tot parcursul vietii.

Marketingul in retea este, conform multor experti unul dintre cele mai rapide moduri de a ajunge la independenta financiara si indeplinirea propriilor vise. Asadar si cuvantul "vis" (in lb. ceha ,,sen”) este, prin urmare, parte componenta din noul brand ESSENS.



LR Health & Beauty Products :
Aloe Vera Drinking Gel | Cistus Incanus | Ingrijire externa cu Aloe Vera | Microsilver Plus | RACINE Special Care | LR anti-îmbătrânire | Articulatii si mobilitate | Reishi | Colostrum & Probiotic12 | Figuactiv | Recomandari nutritionale | Natural Life Aloe Vera

CURS GRATUIT DE EDUCAȚIE FINANCIARĂ

Am dat Startul primului CURS GRATUIT unde vei avea acces la informații extrem de puternice de EDUCAȚIE FINANCIARĂ!Incepe și tu anul cu o EVOLUȚIE PERSONALĂ SPECIALĂ DE MILIONAR!

Invață CUM să folosești RESURSELE INTERIOARE !!!
Începe ȘCOALA MILIONARILOR !!!

 

Fii Reprezentant LR sau Cumpara direct de la LR - REDUCERI de 40% | Cadouri din prima luna de la inscriere | Intra in lumea LR!

Parteneri:

statistici t5 PRchecker.info Active Search Results

NOTA: Aceasta pagina vine in intampinarea persoanelor care doresc sa devina Parteneri Essens, precum si posibilitatea informarii cu privire la serviiciile, produsele si oportunitatile oferite de Afacerea Essens.
free counters
x

Get Our Latest Posts Via Email - It's Free

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner