LR HEALTH & BEAUTY SISTEM este o firma de origine germana infiintata in anul 1985 care a intrat si pe piata din Romania in 2008, este o firma in plina expansiune si care ofera sanse reale de dezvoltare profesionala.Fiid partener LR poti beneficia de un discount de cca. 40% din fiecare comanda cumulata si poti comanda ori de cate ori este nevoie, nu ai o data limita sau vreo restrictie de suma. Produsele LR sunt produse pe baza de aloe vera, cosmetice, tratamente pentru fata si corp dar si produse pentru nutritie si sanatate si parfumuri ale celebritatilor internationale.

Faceți căutări pe acest blog

Inscriere si avantaje CONSUMATOR FM GROUP

Share daca ti-a placut :
CONSUMATORUL FM GROUP
”Consumatorul” cumpără produse doar pentru propriul consum, nu are dreptul să vândă aceste produse și nu prestează nici-un fel de serviciu în favoarea FM GROUP

CARACTERISTICILE și AVANTAJELE consumatorului FM GROUP:
- Consumatorul nu poate sponsoriza noi membri și nu este obligat să cumpere setul starter. 
- Consumatorul poate oricând deveni Vânzător sau Utilizator, prin depunerea unei cereri și cumpărarea setului starter. 

Înregistrarea în baza de date a CERERII DE ADERARE a unui Consumator sa va face doar în momentul în care acesta trimite prima lui comandă (valoarea comenzii trebuie să fie de cel puțin 70 puncte FM, acesta poate fi echivalenta de exemplu cu comandarea a doua parfumuri sau a altor produse , toate insumand cel puțin 70 de puncte).
  • Cum fac o comandă ?
- La firma, telefonic, prin email, fax sau direct pe site-ul oficial FM GROUP ROMÂNIA.
  • Cum intru în posesia produselor comandate ?
- puteți ridica produsele personal de la sediul FM din București SAU
- produsele se livrează prin Fan Curier în 24h contra taxei:
1. La o comanda de 1-3 parfumuri (sub 100 de puncte) se va achita curierului o taxa de 16 ron (tva inclus) .
2. La o comanda intre 4 si 12 parfumuri (produse intre 100 si 300 pct) se va introduce pe factura o taxa de transport in valoare de 12 ron.
3. La o comanda intre 12 si 16 parfumuri (intre 300 si 400 pct), transportul va fi 8 ron.
4. Comenzile peste 16 parfumuri (sau produse care cumuleaza mai mult de 400 de puncte) sunt livrate gratuit.
  • Taxele de transport pentru coletele trimise prin Fan Courier sunt următoarele:
Valoarea comenzii în puncte
Taxa de transport (TVA inclus)

Între 0,00 și 99,9 puncte
16 lei
Între 100 și 299,9 puncte
12 lei
Între 300 și 399,9 puncte
8 lei
Peste 400 puncte
0 lei

Taxele din tabel sunt pentru localitățile Fan Courier. Pentru localitățile aflate în afara sediilor Fan Courier se adaugă la taxele de mai sus o taxă fixă de 12 lei (TVA inclus), indiferent de distanța la care se află localitatea respectivă față de cel mai apropiat sediu Fan Courier. Comanda minimă pentru localitățile în care nu se află sedii Fan Courier trebuie să depășească 200 puncte.
ATENTIE : Mai multe persoane pot comanda la aceeași adresă pentru a evita orice taxă de transport. Comenzile vin și în această situație cu facturi diferite pentru fiecare persoană în parte.

LR Health & Beauty Products :
Aloe Vera Drinking Gel | Cistus Incanus | Ingrijire externa cu Aloe Vera | Microsilver Plus | RACINE Special Care | LR anti-îmbătrânire | Articulatii si mobilitate | Reishi | Colostrum & Probiotic12 | Figuactiv | Recomandari nutritionale | Natural Life Aloe Vera

CURS GRATUIT DE EDUCAȚIE FINANCIARĂ

Am dat Startul primului CURS GRATUIT unde vei avea acces la informații extrem de puternice de EDUCAȚIE FINANCIARĂ!Incepe și tu anul cu o EVOLUȚIE PERSONALĂ SPECIALĂ DE MILIONAR!

Invață CUM să folosești RESURSELE INTERIOARE !!!
Începe ȘCOALA MILIONARILOR !!!

 

Fii Reprezentant LR sau Cumpara direct de la LR - REDUCERI de 40% | Cadouri din prima luna de la inscriere | Intra in lumea LR!

Parteneri:

statistici t5 PRchecker.info Active Search Results

NOTA: Aceasta pagina vine in intampinarea persoanelor care doresc sa devina Parteneri Essens, precum si posibilitatea informarii cu privire la serviiciile, produsele si oportunitatile oferite de Afacerea Essens.
free counters
x

Get Our Latest Posts Via Email - It's Free

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner